loading...

Careers

circle scroll down

Careers

Welkom op onze vacaturepagina! We zijn continu op zoek naar de meest vooruitstrevende professionals om onze visie verder uit te dragen in de energiemarkt, professionals die ons kunnen helpen om nog meer uit de huidige markt te halen. Staat de rol waar jij in kunt excelleren er niet tussen? Stuur ons dan een bericht met daarin de positie die jij voor jezelf ziet en waarom wij dit nog missen.

Ambassadeurs (Freelance)

Wij zijn op zoek naar flexibele en innovatieve ambassadeurs (freelance) voor CNS. No nonsense, om onze visie met de markt te delen en om de business van CNS te laten groeien. Ben jij degene die wij zoeken? Benieuwd hoe je dag eruit gaat zien en of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder.

bekijk vacature

Trainee

Weet jij zeker dat de energiemarkt naar jou op zoek is, maar weet je nog niet goed in welke rol? Vind je het niet erg om veel verschillende onderwerpen tegelijk aan te pakken, veel te leren door vallen en opstaan om er zo achter te komen wat jou inspireert en waar je goed in bent? Lees dan snel verder!

bekijk vacature

Business development manager

Wij zijn op zoek naar een flexibele en innovatieve Business development manager. No nonsense, om onze visie met de markt te delen en om de business van CNS te laten groeien. Ben jij degene die wij zoeken? Benieuwd hoe je dag eruit gaat zien? Neem dan contact met ons op om kennis te maken.

bekijk vacature

Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?