loading...

Account Manager

circle scroll down

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een flexibele en innovatieve Account Manager. No nonsense; om klanten blij te maken, onze visie met de markt te delen en om de business van CNS te laten groeien. Ben jij degene die wij zoeken? Benieuwd hoe je dag eruit gaat zien? Neem dan contact met ons op om kennis te maken.

Jouw dag bij CNS

Je dag begint en gelijk gaat de motor draaien. Waar liggen de kansen binnen en buiten mijn bestaande netwerk? Zijn er vragen vanuit mijn klanten? Na het beantwoorden van deze vragen, ga je op zoek naar ontwikkelingen in de markt om te zien of CNS hier nieuwe oplossingen mee kan ontwikkelen voor haar (toekomstige) klanten. Jij bent immers de verbindende factor tussen marktontwikkelingen, CNS en haar toekomstige klanten. Nu ga je op pad, op pad om meer mensen te enthousiasmeren over de mogelijkheden in de markt en de toegevoegde waarde die CNS kan leveren. Flexibel, eerlijk en transparant.


Na het updaten van de status van je prospects werk je de rest van je activiteitenlijst af. Vandaag geen grote stappen gemaakt? Dan begin jij de volgende dag gewoon weer van voren af aan. De aanhouder wint.


Je hebt een enorme drive om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van CNS in de energietransitie. Je bent creatief, denkt na over het verder ontwikkelen van onze concepten en neemt het initiatief om je ideeën te delen met iedereen die je op kantoor tegen het lijf loopt. Je bent voortdurend hongerig om nieuwe kansen te creëren en je persoonlijk te ontwikkelen. Je bent zelfstandig, wilt je netwerk laten groeien en vindt het niet erg om Nederland door te rijden en veel kilometers te maken. Je maakt makkelijk contact met mensen en bent niet bang voor een gezonde discussie. Je presteert goed onder druk en bent op zoek naar een uitdaging. Ervaring in de energiesector is geen must. Een sterke drive wel.Wij vragen

  • Iemand die makkelijk nieuwe contacten maakt of al een groot netwerk heeft
  • Iemand die bereid is om te vallen en weer op te staan
  • Iemand die de intrinsieke motivatie heeft om overal meer uit te halen
  • Iemand die onderdeel wilt zijn van een snel groeiende en internationale organisatie


Wij bieden

  • Een super inspirerende en diverse werkomgeving
  • De mogelijkheid om je exponentieel te ontwikkelen
  • Hoge mate van zelfstandigheid


Soort dienstverband

Voltijd / deeltijd


Salaris

Marktconform


Vereiste ervaring

Ervaring is alleen noodzakelijk als er een tekort is aan enthousiasme en leergierigheidVereiste talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits (pre)


Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?