loading...

Ambassadeurs (Freelance)

circle scroll down

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar flexibele en innovatieve ambassadeurs (freelance) voor CNS. No nonsense, om onze visie met de markt te delen en om de business van CNS te laten groeien. Ben jij degene die wij zoeken? Benieuwd hoe je dag eruit gaat zien en of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Jouw dag bij CNS

Jouw dag bij CNS ziet eruit zoals jij vindt dat hij eruit moet zien. Geen maximum aantal vakantiedagen, maar zelf invulling geven aan je tijd. Jij werkt wanneer je kansen ziet, en creëert kansen om op in te springen. Je hebt alle vrijheid om zelf je dag in te vullen, maar hebt wel een sterke drang om de CNS visie uit te dragen naar de markt. Jij weet namelijk dat er meer uit de energiemarkt te halen valt dan sommige bedrijven op dit moment doen. Jij ziet kansen voor mensen en bedrijven in je netwerk en weet wat CNS te bieden heeft. Jij verbindt de producten en diensten van CNS aan de vraag vanuit je netwerk, om ervoor te zorgen dat meer bedrijven kunnen ervaren wat er mogelijk is met innovatie in de energiesector.


Je bent zelfstandig, wilt je netwerk laten groeien en houdt van de uitdaging om meer uit je netwerk te halen. Je maakt makkelijk contact met mensen en bent niet bang voor een gezonde discussie. Ervaring in de energiesector is geen must. Een sterke drive om verschil te maken wel.

Wij vragen

  • Iemand met een groot netwerk bij (groot)zakelijke bedrijven
  • Iemand die creatief is, en bereid is om deze creativiteit goed in te zetten


Wij bieden

  • Alle vrijheid om je tijd naar eigen inzicht in te vullen
  • De mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van een sterk innoverende organisatie


Soort dienstverband

In overleg


Salaris

In overleg


Vereiste ervaring

Geen ervaring vereist, wel passieVereiste talen

  • Nederlands
  • Engels (pre)
  • Duits (pre)


Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?