loading...

Trainee

circle scroll down

Omschrijving

Weet jij zeker dat de energiemarkt naar jou op zoek is, maar weet je nog niet goed in welke rol? Vind je het niet erg om veel verschillende onderwerpen tegelijk aan te pakken, veel te leren door vallen en opstaan om er zo achter te komen wat jou inspireert en waar je goed in bent? Lees dan snel verder!

Jouw dag bij CNS

Je opent je mail, pakt een kop koffie en gaat aan de slag. Waar liggen de kansen? Jij bent de belichaming van een vliegende keeper. Jij wilt over alles waar je mee in aanraking komt meer weten en bent bereid om hier tijd in te investeren. Zijn er collega's met interessante projecten bezig waar je een bijdrage kunt leveren? Zijn er analyses die gemaakt moeten worden? Zijn er ontwikkelingen in de markt waar verder onderzoek naar gedaan moet worden? Liggen er commerciële kansen die benut moeten worden?


Jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei. De mogelijkheden om te groeien en echt onderdeel te zijn van het team zijn beschikbaar, maar het is aan jou om uit te zoeken wat jou inspireert. Relatiemanagement? Sales? Trading? Compliance? Onderzoek? Het optimaliseren van interne processen? Of wellicht een combinatie van alles? Dit is je kans om erachter te komen, binnen een snel groeiende organisatie in de energiemarkt.


Je hebt een enorme drive om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van CNS in de energietransitie. Je denkt na over het verder ontwikkelen van de concepten en neemt het initiatief om je ideeën te delen met iedereen die je op kantoor tegen het lijf loopt. Je bent voortdurend hongerig om meer te leren en je persoonlijk te ontwikkelen. Je bent zelfstandig en wilt je netwerk laten groeien. Je maakt makkelijk contact met mensen en bent niet bang voor een gezonde discussie. Je presteert goed onder druk en bent op zoek naar een uitdaging. Ervaring in de energiesector is geen must. Een sterke drive wel.

Wij vragen

  • Iemand die de intrinsieke motivatie heeft om overal meer uit te halen
  • Iemand met een ongekende nieuwsgierigheid
  • Iemand die onderdeel wilt zijn van een snel groeiende en internationale organisatie


Wij bieden

  • Een super inspirerende en diverse werkomgeving
  • De mogelijkheid om jezelf exponentieel te ontwikkelen
  • Hoge mate van zelfstandigheid
  • De vrijheid om je te ontwikkelen in de richting die jou inspireert


Soort dienstverband

Voltijd


Salaris

Marktconform


Vereiste ervaring

Ervaring is alleen noodzakelijk als er een tekort is aan enthousiasme en leergierigheidVereiste talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits (pre)


Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?