loading...
EN DE

power is in our nature

circle scroll down

Wat is Natuurlijke energie nou eigenlijk?

Natuurlijke energie komt rechtstreeks bij de producent vandaan, transparant in het portfolio van de afnemer. Niet met certificaten uit het buitenland. Ons ideaalbeeld is dat productie en afname van energie op hetzelfde moment plaatsvinden.

onze visie

Eerlijk en transparant, de basis van CNS.

Wij leveren energie aan de zakelijke markt via een eerlijk, flexibel en transparant concept. Zo kunt u alle kanten op, waarbij wij u kunnen helpen om een goede prijs te realiseren. Wij verdienen namelijk niet op commodity, maar op levering. Consument? Klik dan hier.

het verhaal

Energie vanuit de natuur is echt groen.

Wij hebben een groot netwerk met producenten die heel graag de geproduceerde energie aan u willen leveren. Op het moment dat het waait of de zon schijnt. Wij kunnen hier als dienstverlener voor zorgen tegen een vast bedrag per kWh. 

direct contact

maatwerk levering

Geen enkel zakelijk klantprofiel is hetzelfde, daarom worden onze contracten voor levering van energie aan uw locaties altijd afgestemd op uw specifieke situatie.


Een contract over meerdere landen in Europa, volledig of gedeeltelijk duurzaam door middel van PPA's (Power Purchase Agreements) of fysiek geleverd op locatie vanuit zonnepanelen? Of middels een flexibel concept "grijs" afnemen, en zelf de GvO's kopen? 


Wij denken graag mee over een combinatie van mogelijkheden, waarmee de commerciële voordelen voor uw leveringsportfolio optimaal benut wordt.

verbruik

Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?