loading...
EN DE

energy from nature

circle scroll down

Energie uit de natuur

Duurzame energie is er alleen wanneer het waait, de zon schijnt of een ander duurzaam productieproces voor het produceren van duurzame energie op gang is gekomen. Daarom leveren wij bij voorkeur duurzame energie op het moment dat het wordt opgewekt. Rechtstreeks van vertrouwde producenten, rechtstreeks uit de natuur. De keuze is aan u.

zon

Zonne-energie

De meest bekende vorm van duurzame energie. De zon schijnt vrijwel iedere dag in meer of mindere mate. We hebben een flink aantal producenten in het netwerk die graag de geproduceerde stroom aan u leveren.

wind

Wind-energie

Een andere veel gebruikte vorm van duurzame energie. Ten opzichte van zonne-energie waait het meer dan dat de zon schijnt. Daardoor produceren windmolens vaak op jaarbasis meer duurzame energie dan zonnepanelen.

boom

Bio-energie

Bio-energie wordt opgewekt door biomassa te verwerken. Bij deze verwerking komt warmte of gas vrij, wat gebruikt kan worden om elektriciteit op te wekken. Ook is het mogelijk om gas van deze installaties af te nemen via het openbare net.

grafiek

Inzicht

Omdat wij alle productie en afname synchroon beheersen kunnen wij u altijd laten zien hoeveel energie u per productiemiddel verbruikt en waar dit vandaan komt. Real-time duurzame energie, rechtstreeks uit de natuur.


producent

Producenten zijn er in veel soorten en maten, en wij kunnen energie leveren vanuit alle denkbare installaties met een netaansluiting. Wat vooral belangrijk is, is dat wij geen baat hebben bij een hoge of lage prijs. Wij zijn tevreden als de producent tevreden is. Dit doen wij door altijd de marktprijs als referentie aan te houden. Ons business model is gebaseerd op een vast tarief per geleverde eenheid energie.


afnemer

Omdat de afnemer logischerwijs niet meer dan de marktprijs wil betalen, organiseren wij dat de afnemer tegen dezelfde condities de energie af kan nemen als waarvoor de producent het levert. Wij verdienen hier niks aan. Ons business model is gebaseerd op het leveren van energie van producent naar afnemer tegen een vast tarief per geleverde eenheid energie.

energie uit de natuur

oorsprong

Duidelijke oorsprong

verbruik

Inzicht in productie 

en afname

statistieken

Real-time statistieken

eenvoudige en betrouwbare rapportage

dashboard

real-time dashboard

Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?