loading...
EN DE

we have a vision to share

circle scroll down

Omdat tradiTioneel niet goed genoeg is

Wij zijn eigenwijs, op een eerlijke en authentieke manier. Onze filosofie is “creëer nieuwe deuren, zodat traditionele deuren gesloten kunnen blijven”. Dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit van zowel de organisatie als van haar medewerkers. Flexibiliteit en creativiteit waarvan wij geloven dat deze cruciaal is voor een effectieve invulling van uw energieportfolio.


Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Op korte termijn zal duurzaamheid niet meer vrijblijvend zijn, maar wij geloven dat het leveren van (duurzame) energie een kwestie zal worden van beschikbaarheid. Door middel van direct PPA's (Power Purchase Agreements) of andere innovatieve oplossingen kunnen wij zorgen voor een directe levering van iedere willekeurige producent van duurzame energie.


Van ons mag iedere zakelijke klant maatwerk verwachten. Omdat wij geen belang hebben bij de hoogte van de commodity prijs die betaald wordt, hebben wij de handen vrij om uitsluitend in het belang van de klant de keten te optimaliseren en nieuwe modellen te implementeren. Dat noemen wij Integriteit in duurzame vorm.


CNS.

duurzame ontwikkelings doestellingen

TRots lid van SDG house

In september 2017 lanceerde KIT Royal Tropical Institute het ‘SDG House’ gevestigd in het monumentale gebouw van KIT in Amsterdam. Het SDG House is een gemeenschap van experts, ondernemers en NGO’s die werken aan het behalen van een of meer van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Met behulp van een online platform en tal van matchmaking- en andere evenementen, waaronder de jaarlijkse SDG Action Day, genereert het SDG House waardevolle uitwisselingen, partnerschappen en zakelijke kansen. Er zijn momenteel 50 leden van het SDG House.

Onze 6 focus gebieden

Duurzame ontwikkelings doelstellingen doelen

Zo doen we dat

zon

Betaalbare en duurzame energie

Wij leveren duurzame energie, rechtstreeks uit de keten. Een concept waarbij producent en afnemer op grote schaal zelf prijzen kunnen bepalen, wij zorgen voor kwalitatief goede afhandeling in onze rol als leverancier

wind

Duurzame steden en gemeenschappen

Duurzame energie kan niet alleen op hele grote schaal bestaan. Ook steden en gemeenschappen zijn hierin cruciaal. Denk hierbij ook aan ketens van bedrijven, waarbij slim gebruik gemaakt kan worden van productie in de eigen keten.

boom

Verantwoorde consumptie en productie

In onze concepten weet je wat je koopt. Energie afkomstig van bekende producenten, waar jij als afnemer aan het roer staat om te bepalen wat je wel en wat je niet wilt.

grafiek

Klimaatactie

Ook als energiebedrijf moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen en streven naar een toename van duurzame energie in de regio's waar wij actief zijn. Wij doen dit door samen met onze klanten broeikasgas uitstoot te reduceren.

grafiek

Industrie, innovatie & infrastructuur

Wij streven door optimaal gebruik te maken van partners en onze eigen digitale infrastructuur naar het creëren van nieuwe mogelijkheden in de energiemarkt. Er is veel mogelijk, en het is aan ons om deze mogelijkheden uit te dragen.  

grafiek

Partnerschap

Grote veranderingen ontstaan niet als je alleen werkt. CNS gelooft daarom sterk in het aangaan van duurzame partnerships met bedrijven in de keten. Van producent tot eindgebruiker. Nu, en voor de lange termijn. 


Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?