loading...
EN DE

we have a vision to share

circle scroll down

Omdat tradiTioneel niet goed genoeg is

Wij zijn eigenwijs, op een eerlijke en authentieke manier. Onze filosofie is “creëer nieuwe deuren, zodat traditionele deuren gesloten kunnen blijven”. Dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit van zowel de organisatie als van haar medewerkers. Flexibiliteit en creativiteit waarvan wij geloven dat deze cruciaal is voor een effectieve invulling van uw energieportfolio.


Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Op korte termijn zal duurzaamheid niet meer vrijblijvend zijn, maar wij geloven dat het leveren van (duurzame) energie een kwestie zal worden van beschikbaarheid. Door middel van direct PPA's (Power Purchase Agreements) kunnen wij zorgen voor een directe levering van iedere willekeurige producent van duurzame energie.


Van ons mag iedere klant maatwerk verwachten. Omdat wij geen belang hebben bij de hoogte van de commodity prijs die betaald wordt, hebben wij de handen vrij om uitsluitend in het belang van de klant de keten te optimaliseren en nieuwe modellen te implementeren. Dat noemen wij Integriteit in duurzame vorm.


CNS.

jasper

Jasper Mattijssen

Managing Director: "Het traditionele model van energie verkopen zal op korte termijn veranderen. Traditionele leveranciers zullen moeten innoveren en onafhankelijk worden van energieprijzen, door het businessmodel radicaal om te gooien en traditionele modellen de rug toe te keren. Het is nu aan ons om middels CNS en samen met de partners van CNS de traditionele manier van leveren fundamenteel te veranderen. Anders denken, onze tweede natuur."

Voer aub een geldige gebruikersnaam in

Show Voer aub een geldig wachtwoord in

Gebruiker-ID of wachtwoord vergeten?